OK Go x3

Jag vet inte vad man ska säga om det här bandet, när resten av världen i stort sett slutat satsa på musikvideor gör de den ena galnare än den andra. Det är ju helt klart underhållande att titta på, men i min mening är de flesta minst lika njutbara med ljudet avstängt…

Här är genombrottslåten och deras kanske största hit Here it goes again som ju är rätt trallvänlig:

Nästa låt, This too shall pass, har en väldigt rolig video som är ganska välsynkad med låten. Jag tycker dock att videons kvalitet är betydligt högre än låtens:

Den sista Needing/getting är inspelad i samarbete med ett bilmärke och kanske lite väl crazy. Kul att titta på, men det låter i slutändan riktigt illa:

Vad tycker ni? Är OK Go bara ett plojband med roliga videor, ett videoband som spelar in lite låtar också eller är de kanske till och med bra?

Annonser
2 comments
  1. Nej, OK GO är bra mycket mer än ett plojband. Deras plattor är jäkligt intelligent powerpop. De lider av samma ”problem” som andra amerikanska band i samma genre (Ben Folds Five, Cake, Eels) över att deras ”smarta” humor inte riktigt tas på allvar. Tycker definitivt OK GO är bra

  2. Ja, jag tror att risken med att göra för avancerade videor är att man slutar lyssna på musiken i bakgrunden och bara tittar på det som händer. Man kanske skulle ta och lyssna lite mer på OK Go, helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: